16.5.2011

Sataa, sataa, ropisee..

Pitäis varmaan kirjotella tänne pitkästä aikaa jotain. On jäänyt vähän vähemmälle, kun ukkonen hajoitti meidän modeemin! PRKL! Nyt joudutaan pärjäämään hetken mokkulalla, joka on ihan perseestä.
Tänään on ollut sateinen keli, aivan meinaa masentaa ku on niin synkkää! Sais aurinko jo paistaa lujaa, ja lämpöäkin sais tulla! Noh, eiköhän se kesä pian tuu.. ;)

Nyt olis raskausviikkoja kertynyt 30+4! On tämä elämä vaan niin mahtavaa! <3 Pienoinen aloitti potkunyrkkeily treenit jo aamu kuudelta ja sama jatkuu. Ihana tuntea päivittäin lapsensa liikkeet. <3 Eilen miestänikin oikein hymyilytti, kun niin lujaa masussa möyrittiin.. :)
Meidän pitäisi ostaa uus turvakaukalo ja siihen tietty se jalusta, kun auton turvavyöt on NIIN lyhyet!



Tuollainen se sitten tulee olemaan



Tänään pitäsi olla taas siivouspäivä, vauvanvaatteitakin pitäis silittää vielä. Koneellinen on enää vauvanvaate pestävää.. Sitte ne kaikki onkin pesty. :) Mulla olis viä aikamoinen ostoslista, mitä pitäis vauvalle/mulle ostaa.

Tässä se nyt tulee: 

-soittolelu
-rintapumppu
-itkuhälytin
-sadesuoja vaunuihin
-syöttötuoli
-punkka
-pinnasängyn reunapehmusteita + lakanoita
-pinnasänkyyn tyyny
-pyllypyyhkeitä
-"pyllypuuteria"
-liivinsuojuksia
-rättejä
-patja pinnasänkyyn
-sijauspatja
-rasvoja
-sinkkivoidetta
-vaippoja yms..


Ensikuussa mennään mieheni kanssa vähän shoppailemaan, ja ostetaan noi loput mitä tarvitaan. Syöttötuolia nyt ei tarvi hetkeen, mutta ompahan sekin sitten valmiiksi ostettu.. :) Mun anoppi muuten osti meidän vauvalle ihanan sitterin, se täräjääki mukavasti että kyllä kelpaa siinä sitte makoolla.. :) 

Tälläinen sitteri.. :)






Voi että kun sitä pientä odotetaan maailmaan jo lujaa! <3 Mä haluan jo synnyttämään ja saada ensimmäistä kertaa lapseni syliin! Miehenikin sanoi eilen, että hän haluaisi jo nähdä meidän rakkaan lapsen. <3 
Ystävä lupautui maalaamaan meidän pinnasänkyyn -ihaan-, pitäis vielä löytää netistä joku kiva kuva, minkä siihen sitten maalais! Ehdotuksia? :)

Meidän vauva tulee tällä viikolla olemaan:
  
Lapsi
Sikiö painaa noin 1750 g. Pituus on noin 39 cm. Lapsi voi nähdä unta.


Mäpäs tässä lopettelen, ja alan tiskaamaan.. :D Kirjoitan varmasti vielä tänään.. :) Lopuksi viä masukuvia.


Mun napa on kivasti pullahtanu pihalle ja napakorureijän kohdalle tullu arpia..




7 kommenttia:

  1. Ohlalaa, mikä ihana massu <3 :') iih.

    VastaaPoista
  2. Heh, on sillä jo mukavasti kokoa.. :D <3

    VastaaPoista
  3. Mäkää en jaksa oottaa et vauva tulee :D <3 koskas muute nähtäis? ei olla taas hetkeen nähty :/

    VastaaPoista
  4. Noh, enää ei mee kauaa.. :) <3 Mulle ei oo niin väliä, mulla ei oo muutaku aikaa. Täällä kotona minä vain häärään, tervetuloa. :)

    VastaaPoista
  5. No mullaki on kesäloma että voisin tullakki kaffille käymäs :) tää viikko on aika täynnä, paitsi sunnuntai. Onko sulla sillon menoa? :)

    VastaaPoista
  6. Hmm, no sunnuntaista mää en oikein tiedä kun miekkonen on varmasti vähä väsyksis viikon töistä.. Että mielummin ihan viikolla, jos sopii? :)

    VastaaPoista

Kommenttisi