9.6.2011

Viikko taas lisää!

En oo näköjään viikkoon kirjotellu mitään..

Tänään alkoi siis uusi raskausviikko.. Raskausviikko 35!! Vähän menee nopsaa tämä aika. <3



Vauvamme painaa noin 2700 g. Pituus on noin 45 cm.
  
Hänen sydän lyö noin 120 - 160 kertaa minuutissa.

Alkaa myös olla hieman ahdasta. Siksi lapsi ei liiku samalla tavoin kuin aikaisemmin. Liikkeet ovat erilaisia myös siksi, että vauva on saattanut kääntyä asentoon -pää alaspäin- ja on valmis syntymään. Lisäksi vauvan paino nousee 25 - 30 grammaa päivässä. Hänellä ei ole enää tilaa.

Reisiluun pituus on noin 60 millimetriä.

Maha näyttää pieneltä?



Eilen oli ihanan lämmin, ehkä jopa liika lämmin. Ainaki tämän mahan kanssa! Käytiin murun ja siskon lapsen kans jätskillä. :) Tänään on taas ihanan lämmin, nyt siä tuulee pikkusen, mutta se on vaan hyvä ettei oo niin ihan kauhian lämmin! Tänään vois pestä vaikka ikkunat sen kunniaksi! :D


Istuin kahdentoista jälkeen illalla konella ja tein valokuvakirjaa netissä, se olikin sitten valmis kello 4 yöllä. Kyllä näköjään siinäki aikaa meni ku tarpeeksi tarkasti teki! :D Tein valokuvakirjan raskausajasta, siä on mahakuvia, ultrakuvia, kirjotuksia yms.. Siitä tuli kiva! :) Mulla oli lahjakortti tehdä semmonen, tuli vauvalehden tilauksen yhteydes..

Teen myöhemmin tänään postauksen, jossa laitan kuvina sairaalakassin sisällön, että mitä mä ny otan mukaan. Ja postauksen teen VAIN jos rakas ukkoni päästää mua koneelle ennen yötä! :)
Nyt taas keittiöön hääräämään, ruokana on makaronilaatikkoa, ukon lemppariruoka. :)

Palaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi